Ραντεβού της οικογένειας του Άρη στο “Βελλίδειο”! Οι τρεις τάσεις για την “επόμενη μέρα”

Παραίτηση της διοίκησης Ηλιάδη, αλληλοκατηγορίες είτε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είτε μέσω ανακοινώσεων, η ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ποδοσφαιριστές που εγκαταλείπουν την ομάδα, συναντήσεις επί συναντήσεων και χρέη που περιμένουν «έξω από την πόρτα» της ΠΑΕ συνθέτουν την εικόνα… τρέλας που επικρατεί στον Άρη!

Οι κίτρινοι περιμένουν, ώστε η σημερινή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών (3μ.μ. στο Βελλίδειο), να αποτελέσει την αφορμή για να βγουν από την εντατική και να αποδείξουν έστω και την ύστατη στιγμή ότι «υπάρχει ζωή στον Άρη»!

Η διοίκηση Ηλιάδη παραιτήθηκε, αποχώρησε, δεν υπάρχει. Ήδη ανέλαβε δράση η Κοινωνία Μελών. Παρέλαβε το ταμείο και την οικονομική διαχείριση αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου μέχρι νεωτέρας. Στόχος να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να μπει ο σύλλογος στην “επόμενη μέρα”, να ζήσει.

Χθες σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έγινε συνάντηση επιφανών ανθρώπων του Άρη με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου Γιάννη Ψηφίδη, αν και δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει έτοιμη πρόταση για την “επόμενη μέρα”, ενώ παρών στις εξελίξεις δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας και οι συνεργάτες του μέσα από την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να προκύψει και τρίτη τάση-πρόταση από τον νυν πρόεδρο της ΚΜΑ, Πάνο Στεφανίδη.

Το ραντεβού όλης της οικογένειας του Άρη είναι στο Βελλίδειο.

To Top