Αμφίρροπες αναμετρήσεις – στοιχηματικές ευκαιρίες‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ο χθεσινός τίτλος του άρθρου «Πληρώνουν τα Goal – Goal στο Τσάμπιονς Λιγκ» μας δικαίωσε απόλυτα, μια και 6/8 παιχνίδια ήρθαν Goal/Goal.

Αναφορικά με τις προτάσεις μας στα Μονά είχαμε 3/4 σημεία και στις «Μπόμπες» 2/3. Σήμερα συνεχίζεται η 3η αγωνιστική των ομίλων με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στη Γαλλία με αντίπαλο την Μονπελιέ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν οδηγό το περσινό «διπλό» κόντρα στη Μαρσέιγ και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην άπειρη και ντεφορμέ Μονπελιέ, που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις της.

Ο τεχνικός των Γάλλων θα παρακολουθήσει τον αγώνα απο την εξέδρα, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως τόσο όλοι οι μέσοι (Εστράδα, Μπελαντά και Σαϊχί) όσο και ο αμυντικός  Ντανιέλ Κονγκρέ κουβαλούν κίτρινες κάρτες από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις παίζοντας σήμερα στο… όριο για 90 λεπτά.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη διοργάνωση (7 κίτρινες). Έτσι καταλήγουμε στο «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) που παίζεται 2.70 στην BetVictor. Στις «Μπόμπες» επίσης πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζεται 2.43 στην BetVictor.

Οι Ισπανοί έχουν ένα κερδισμένο παιχνίδι μετά απο 23 αγώνες στη Γερμανία, ενώ η Ντόρτμουντ «έκλεψε» την παράσταση στην Αγγλία κόντρα στη Σίτι, αφού κυριάρχησε ολοκληρωτικά, ωστόσο ο εκπληκτικός Χαρτ, που κατέβασε τα… ρολά και ο Μπαλοτέλι στο 92’ με πέναλτι της στέρησαν τη νίκη. Tέλος «έκπληξη» προβλέπουμε και στον αγώνα του Άγιαξ με τη Μάντσεστερ Σίτι με το 1Χ να προσφέρεται στο 2.10 στην Bwin.

Στα «δυνατά» μας σημεία στα Μονά ξεχωρίζει το No Goal στο Ζενίτ – Άντερλεχτ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην Αγ. Πετρούπολη χωρίς τους δύο σκόρερ τους, Μποκανί και Σουάρες και καλούνται να αντιμετωπίσουν μία άκρως επιθετική ομάδα που σκοράρει κατα βούληση.

Επιπλέον, η Ζενίτ χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής θα δώσει ιδιαίτερη βάση στα μετόπισθεν ώστε να μη δεχτεί γκολ και αναγκαστεί να γυρίσει το παιχνίδι, όπως έγινε κόντρα στη Μίλαν. Οπότε θα έχουν δύσκολο έργο επιθετικά με το No Goal να προσφέρεται στο 1.80 στην Bet365. Στον αγώνα Μάλαγα – Μίλαν επιλέξαμε το Goal/Goal που προσφέρεται στο 1.83 στην StanJames. Οι Ισπανοί έχουν αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και με νίκη «κλειδώνουν» την πρόκριση. Από την άλλη η Μίλαν μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, ωστόσο πάντα βρίσκει λύσεις μπροστά και είναι ικανή να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 σημεία σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 8€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Δείτε όλα τις προτάσεις σε αποδόσεις της Bet365:

Άρσεναλ – Σάλκε Χ (3.50)

Ντ. Ζάγκρεμπ – Παρί Σεν Ζερμέν Over 2.5 (1.95)

Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γουέν. 1 (1.95)

Βάσκο – Ιντερνασιονάλ 1 (2.30)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

To Top