ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανάκογλου: Επανέρχεται ως η… πρώτη μεταγραφή χειμώνα!

Ο μεγάλος άτυχος του Άρη, είναι αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, από τους συνεχόμενους τραυματισμούς, προκειμένου να «κλείσει» οριστικά αυτή την δύσκολη παρένθεση της καριέρας του και να επιστρέψει υγιής στην ενεργό δράση. 

Θα έλεγε κανείς πως για τον Δημήτρη Ανάκογλου, έχει ξεκινήσει ήδη η… αντίστροφη μέτρηση, της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. Αν και όλα τα δεδομένα του τελευταίου διαστήματος, δείχνουν πως θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνο, ίσως κι ένα μήνα ακόμα. Κι αυτό διότι δεν πρόκειται για μία απλή διαδικασία.

Εκτός του ότι προερχόταν από ρήξη πρόσθιου χιαστού, από τον περασμένο Απρίλιο, κατά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον Αύγουστο, τραυματίστηκε ξανά στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να παραταθεί ακόμα περισσότερο η επιστροφή του στην ενεργό δράση. Μπορεί να γλίτωσε, για δεύτερη φορά το χειρουργείο, ωστόσο, έχει δυσκολέψει σημαντικά η πλήρης αποθεραπεία του.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες μέρες, από τις αρχές του επόμενου μήνα, θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μόλις καταφέρει και βρει ρυθμό και ξεπεράσει το άγχος και τη δικαιολογημένη φοβία που έχει αποκτήσει από τις συνεχόμενες ατυχίες, θα ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να είναι έτοιμος μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Θα τον χαρακτήριζε άνετα κανείς, ως την… πρώτη μεταγραφή του χειμώνα για τους «κιτρινόμαυρους». Ποδοσφαιριστής που δεδομένα όταν είναι υγιής, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, καθώς διαθέτει, τόσο την εμπειρία, όσο και την ποιότητα για να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες της Φούτμπολ Λιγκ.

To Top