ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη…

Καμία τελεσίδικη απόφαση δεν έχει παρθεί για το αν ο Άρης θα ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο ή όχι…

Ο Θοδωρής Καρυπίδης στην τελευταία του επισημη τοποθέτηση, τόνισε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ίσως και καμία προσθήκη.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σπανό, αυτός ετοιμάζει την τελική του έκθεση, αναφορικά με το υπάρχον ρόστερ, την οποία πρόκειται να παραδώσει τις επόμενες μέρες στη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ο προπονητής του Άρη, ως οφείλει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, θα δώσει στον Θοδωρή Καρυπίδη, μία ενδελεχής ανάλυση όλων των παικτών του υπάρχοντος δυναμικού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εισηγήσεις του για αποδεσμεύσεις, αλλά και στις θέσεις που “πονάει” αγωνιστικά η ομάδα.

Μάλιστα, θα συμπεριλαμβάνει σε αυτή και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των “κιτρινόμαυρων”, ώστε να είναι ξεκάθαρα κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, την επόμενη εβδομάδα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, να υπάρξει ραντεβού των δύο, μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη, ώστε να αποφασιστεί αν θα υπάρξει ή όχι, αν θα γίνουν και ποιες θα είναι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

To Top