Ανάκτηση δυνάμεων και πίστη για νίκη στην Κ-17!

Με μια ελαφριά προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης, υπό καταρρακτώδη βροχή, ολοκλήρωσε η Κ-17 την προετοιμασία της για τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον οποίο είναι αποφασισμένη να δείξει την υπεροχή της.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ομάδα του Τάσου Θέου μετρά αντίστροφα για τον τελικό της Δευτέρας (14/05), που θα ξεκινήσει στις 19:00 και μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 2, αποτελώντας ευκαιρία για να δείξει ο κάθε παίκτης τα προσόντα του, αλλά κυρίως για να δικαιώσουν την ομαδική δουλειά ολόκληρης της σεζόν και τις προσδοκίες του κόσμου του Άρη.

Ένα 24ωρο μετά τον εξουθενωτικό ημιτελικό με τον Πανιώνιο, που κρίθηκε στα πέναλτι, οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν ελαφρά και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες, αφού έβρεχε ασταμάτητα και η θερμοκρασία ήταν αρκετά χαμηλή.

Μετά το πρώτο μισό της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας δούλεψε πάνω στην τακτική και έδωσε μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Απών από τον αυριανό τελικό θα είναι ο Νίκος Ζήση, που αποβλήθηκε στην παράταση του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο οι υπόλοιποι 19 παίκτες της αποστολής είναι ετοιμοπόλεμοι και θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να γυρίσουν από την Τρίπολη με το κύπελλο του πρωταθλητή…

To Top