Ενήμερος και προβληματισμένος με τον Άρη ο Μπερτομέου!

Ενήμερος για όλα τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον Άρη ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου! Ο Ισπανός παράγοντας σε πρωινό μπρίφινγκ με Έλληνες δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί ότι κινδυνεύει και η δεύτερη θέση της Ελλάδας στο Γιούροκαπ, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Μπερτομέου ξεκαθάρισε καταρχήν πως στην Ευρωλίγκα για να παίξει άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Όταν η συζήτηση πήγε για τις θέσεις της Ελλάδας στο Γιούροκαπ, εκεί ο Μπερτομέου ξεκαθάρισε πως ο Κολοσσός δεν πληροί τις προδιαγραφές για να συμμετάσχει, γιατί έχει γήπεδο μικρότερο των 3.000 θέσεων. Η μία ομάδα που μπορεί να συμμετέχει είναι ο Πανιώνιος, αν μετακομίσει από τη Νέα Σμύρνη στο Ελληνικό.

“Δεύτερη ποια θα είναι; Ο Άρης; Ο ΠΑΟΚ;”, ρωτήθηκε ο Ισπανός παράγοντας και απάντησε: “Πως να συμμετέχουν ομάδες που έχουν προβλήματα; Ο Άρης από όσο ξέρω έχει πολλά προβλήματα, οι παίκτες κάνουν απεργίες. Πέρσι του δώσαμε την wild card και δεν την δέχτηκε… Αν έχουν τέτοια προβλήματα, δεν έχουν θέση στις διοργανώσεις. Δεν πρόκειται να κάνουμε λάθη του παρελθόντος”.

To Top