Μήνυμα Κατίδη στην Κ-17: «Φέρτε το κύπελλο»!

Ο Γιώργος Κατίδης ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη δύναμη και την ποιότητα των ακαδημιών του Άρη, γι’ αυτό και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη ότι η Κ-17 θα γυρίσει θριαμβεύτρια από την Τρίπολη, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμά του στους νεότερους άσους της ομάδας.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατίδη στο sport2310.gr:

Γιώργο, ποια είναι η πρόβλεψή σου για τον αυριανό τελικό;
«Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι ο νικητής. Οι Αντωνιάδης και Σουνάς που φέτος αγωνίζονταν με την ομάδα Κ-20, θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα σε σχέση με τον ημιτελικό. Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες γιατί είναι ένα ματς ανάμεσα σε δυο γνώριμες ομάδες, είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με φόντο τον τίτλο. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι τα παιδιά θα πάρουν τη νίκη».

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα λόγω του ότι έχει περισσότερες νίκες απέναντι στον Άρη;
«Τα πράγματα είναι διαφορετικά στα παιχνίδια πρωταθλήματος και διαφορετικά σε έναν τελικό. Είναι ένας και μόνο αγώνας 90 λεπτών και θα κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που το θέλει περισσότερο, που πιστεύω ότι είναι ο Άρης».

Ποια ευχή θα έδινες στους παίκτες ;
«Σαφώς η ευχή μου είναι να φέρουν τον τίτλο στο Χαριλάου και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, ώστε να γίνουν όλοι επαγγελματίες. Να υπογράψουν συμβόλαια και του χρόνου να αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο».

To Top