Ανάλυση: Αυτός είναι o σημερινός αντίπαλoς τoυ Άρη, Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ο σημερινός αντίπαλος του Άρη και η Super League, κάνει μία ανάλυση των “ερυθρόλευκων”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά:

Η μοναδική αήττητη ομάδα πλέον στο πρωτάθλημα, είναι ένα βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη ήττα του από τον Άρη!

Αν και έκλεισε το 2019 με την ισοπαλία στο Βόλο, νίκησε τον Παναθηναϊκό στο Νέο Φάληρο και την ως τότε αήττητη στην έδρα της Λαμία, με το ευρύ 4-0. Η ισοπαλία στο Βόλο είναι το μοναδικό από τα έξι τελευταία που δεν κέρδισε.

Το αήττητο του Ολυμπιακού επεκτείνεται στους 28 αγώνες, πηγαίνοντας προς τα πίσω. Η τελευταία του ήττα είναι στις 10 Φεβρουαρίου 2019 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία, ενώ έχει δεχτεί ένα στα έξι τελευταία παιχνίδια. Έτσι η άμυνά του, που έχει δεχτεί έξι γκολ είναι μακράν η καλύτερη, αφού η δεύτερη καλύτερη, αυτή του ΠΑΟΚ, έχει δεχτεί σχεδόν τριπλάσια γκολ, 17.

Δεν έχει δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ σε παιχνίδι. Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 12 από τα 18 παιχνίδια.

Επιθετικά έχει ένα γκολ λιγότερο από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σκοράρει μόνο στις δύο «λευκές» ισοπαλίες σε Ξάνθη και Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός γηπεδούχος

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και σκοράρει και στα 20 τελευταία παιχνίδια της έδρας του. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι και η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς και η τελευταία που νίκησε στο Νέο Φάληρο.

Έχει 17 νίκες και μια ισοπαλία στα 18 τελευταία γηπεδούχος.

Έχει δεχτεί τρία γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα μισά της σεζόν δηλαδή.  Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ο ΟΦΗ ισοφάρισε και η ΑΕΛ μείωσε το σκορ στα αντίστοιχα παιχνίδια.

To Top