ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με απουσίες, αλλά με το πάθος των ντέρμπι στον Πειραιά ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ένα ακόμα ντέρμπι για τον Άρη, το δεύτερο για το 2020, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με τους “κιτρινόμαυρους” να αντιμετωπίζουν σήμερα (PRESSARIS, 19:30, NS1) το Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως σε κάθε ντέρμπι, έτσι και σήμερα, ο Άρης πρέπει να δείξει το πρόσωπο που του έχει δώσει αρκετούς βαθμούς σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θέλει το αποτέλεσμα για να παραμείνει στην 4άδα της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή με 26 βαθμούς, όσους και ο ΟΦΗ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, καθώς είναι 1ος με 44 βαθμούς.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν αρκετές απουσίες σήμερα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γκάμα και Σάσα, με τον πρώτο να είναι παράλληλα και τραυματίας, Ο ανέτοιμος Τόνσο, ενώ δεν πρόλαβε τελικά την αναμέτρηση ο Χουλιάν Κουέστα, παρότι έκανε αγώνα δρόμου μέσα στην εβδομάδα, οι υποχωρήσει στον ώμο, τον άφησαν εκτός αναμέτρησης.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Larsson, Matilla, Mancini, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Γιώργος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα έχει οριστεί από την ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Στο VAR, o Γιωργος Κομίνης.

Βοηθοί του Τζοβάρα, οι Ακρίβος (Αθηνών) και Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας). Βοηθός του Κομίνη στο VAR, o Κουτσιαύτης που χθες τα έκανε… θάλασσα, στο Άρης-Ξάνθη, καθώς εκτός από τα πολλά του λάθη, αρνήθηκε και διπλό πέναλτι στους “κιτρινόμαυρους”!

To Top