ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση της “AS” για Ρικέλμε, Καμέγιο: “Δυο διαμάντια που έχουν γυαλιστεί υπέροχα και επιστρέφουν”!

Ο 21χρονος Ροντρίγκο Ρικέλμε και ο 20χρονος σέντερ φορ Σέρχιο Καμέγιο είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που συζητάει ο Άρης για να πάρει δανεικούς από την Ατλέτικο. Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Μιραντές ως δανεικοί και προφανώς δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι.

Χθες η ισπανική “AS επιβεβαίωσε ότι είναι στην λίστα που ζήτησε ο Μπούργος (μαζί με τον Μογιέχο), αναφέροντας βέβαια ότι οι επόμενες βδομάδες θα είναι αυτές που θα κρίνουν την τύχη τους.

Τρεις μέρες πριν πάντως, η ίδια εφημερίδα είχε κάνει μια μεγάλη ανάλυση για τους Ρικέλμε και Καμέγιο λέγοντας ότι πρόκειται για “δυο διαμάντια που επιστρέφουν στους ροχιμπλάνκος καλύτεροι”.

“Επιστρέφουν στον σύλλογο αφού απέδειξαν κάτι παραπάνω από την αξία τους και θέλουν να ηγηθούν στην επίθεση, ξαναφορώντας τη φανέλα με τις ρίγες. Η Ατλέτικο έχει στόχο, η νέα φουρνιά να μπορεί να συνοδεύσει έναν Κόκε που έμεινε μόνος στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν. Ο Ρικέλμε και Καμέγιο φωνάζουν παρών και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, που γνωρίζουν τις δυνατότητες των δύο νεαρών ροχιμπλάνκος Ταλέντο, παίξιμο από τη δεύτερη γραμμή της επίθεσης και γκολ στην περιοχή είναι τα στοιχεία τους και η Ατλέτικο έχει δύο διαμάντια που έχουν γυαλιστεί υπέροχα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κάνει την ανάλυση της γενικότερης τους παρουσίας πέρσι, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά τα στατιστικά τους.

Για τον Ροντρίγκο Ρικέλμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τον Σέρχιο Καμέγιο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

To Top