ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρικέλμε, Καμέγιο, Μογιέχο σε πρώτο πλάνο – “AS”: “Καλός προορισμός ο Άρης λόγω Μπούργος και Ευρώπης”

Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος στη Μαδρίτη συνδυάζεται άμεσα με την μεταγραφική ενίσχυση των κιτρινόμαυρων. Ήδη γίνεται συζήτηση για τα μαθήματα… Ισπανικών με τον Άρη να έχει θεωρητικά στην λίστα του περιπτώσεις, οι οποίες εν δυνάμει μπορούν να μπουν στο στόχαστρο του, μέσα από τη συνεργασία με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δυο από τα ονόματα ήταν λίγο, πολύ γνωστά: ο 21χρονος Ροντρίγκο Ρικέλμε και ο 20χρονος σέντερ φορ Σέρχιο Καμέγιο, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Μιραντές και προφανώς δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι.

Από χθες η κορυφαία εφημερίδα της Μαδρίτης “AS” αφού επιβεβαίωσε ότι αποτελούν εν δυνάμει μεταγραφικούς στόχους του Άρη πρόσθεσε και το όνομα του Βίκτορ Μογιέχο, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Ο δημοσιογράφος Χόρχε Γκαρσία, γράφει πως στο τραπέζι έπεσαν τρία ονόματα: Των Σέρχιο Καμέγιο, Ροντρίγκο Ρικέλμε και Βίκτορ Μογιέχο. Οι δύο πρώτοι φέτος ήταν δανεικοί στην Μιράντες, ενώ ο Μογιέχο έπαιξε στην Τενερίφη.

“Είναι νέοι που θα μπορούσαν να πάρουν λεπτά συμμετοχής και εμπειρία υπό τις εντολές ενός προπονητή που γνωρίζουν πολύ καλά, (σ.σ. Μπούργος). Ο Αρης παίζει επίσης στο Conference League, οπότε θα ήταν ένας καλός προορισμός για οποιονδήποτε από αυτούς τους νέους. Όλοι θα είναι στις 7 Ιουλίου για να ξεκινήσουν προετοιμασία με την Ατλέτικο, ενώ το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα που καταγράφει με πιο χαρακτηριστικές γραμμές την ανοιχτή γραμμή Άρη-Ατλέτικο.

 

To Top