Ανάσα με τους «τέσσερις», στην κόψη του ξυραφιού για Σηφάκη (ζητάει 750.000 ευρώ), Μενδρινό!

Ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο και Καστίγιο, σήμερα αναμένεται να μπουν οι υπογραφές στο συμφωνητικό και να ξεπεραστεί ένα μεγάλο οικονομικό εμπόδιο. Μόνο που δεν είναι μόνο αυτά τα οποία καλείται να ξεπεράσει ο σύλλογος.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του PRESSARIS η πρώτη αυτή συμφωνία προβλέπει «κούρεμα» των χρεών κατά περίπου 50% και 60 δόσεις ανοίγοντας τον δρόμο για την επίλυση και των υπόλοιπων «καυτών» υποθέσεων που βαρύνουν τον Άρη.

Η συμφωνία προβλέπει την εξασφάλιση των παικτών με την παραχώρηση τηλεοπτική δικαιωμάτων, όπως, ήταν άλλωστε η αρχική πρόταση του Άρη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το βάρος των οφειλών προς τους παραπάνω παίκτες αποτελεί ένα ποσοστό της τάξης του 25% στις συνολικές οφειλές, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία της συμφωνίας για την ίδια την επιβίωση του συλλόγου!

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να οδηγήσει το μεσημέρι σε νέα αναβολή την εκδίκαση της αίτησης που έχουν κάνει για επιβολή ποινών από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.
Το άσχημο, βέβαια, είναι το τι θα γίνει με άλλες δυο «καυτές» υποθέσεις, αυτές των Μενδρινού και Σηφάκη.

Ο μεν πρώτος έχει ζητήσει ενεργοποίηση των ποινών ο δε Σηφάκης είναι στο στάδιο της επιβολής.

Στον Μενδρινό έχει προταθεί να πάρει τα 45.000 ευρώ σε δυο δόσεις, με μια προκαταβολή άμεσα και λογικά θα υπάρξει συμφωνία.
Το μεγάλο «αγκάθι» είναι η υπόθεση του Σηφάκη. Ο Κρητικός δεν δείχνει να «πέφτει» κάτω από τις 750.000 ευρώ, απαίτηση που σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό του συλλόγου. Με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να υπάρξει πριν την εκδίκαση νέα επαφή και να του ζητηθεί να συναινέσει σε νέα αναβολή για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση.

 

To Top