Παπαδόπουλος: «Ποιο μέλλον; Να σωθούμε…»

Η επιστροφή του στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας, εννιά χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε σε πάγκο ομάδας Σούπερ Λιγκ, ήταν για τον ίδιο ονειρική. Ο Άρης πήρε μια βαθιά ανάσα με την άνετη όπως εξελίχθηκε νίκη του επί του Λεβαδειακού και η επόμενη μέρα βρήκε τον Σούλη Παπαδόπουλο να σχεδιάζει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των κίτρινων για έναν ακόμη «τελικό», αυτή τη φορά στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο νέος προπονητής του Άρη μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για το δύσκολο έργο που ανέλαβε αλλά και για τη νίκη επί του Λεβαδειακού…

-Πού στρέψατε το βάρος της προσπάθειάς σας παραμονές του αγώνα με τον Λεβαδειακό;

«Ηταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Ηξερα πως για να γίνει αυτό απαιτείται μεγάλος πάθος και ενέργεια από τους παίκτες. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, όταν δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου, ποντάρεις στον εγωισμό των παικτών. Αυτό έβγαλαν στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, δεν κάναμε κάτι μαγικό. Υπήρχε το ?θέλω?, μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και όλα πήγαν καλά».

-Γνώση του αντιπάλου υπήρχε;

«Πάντα δίνω βάρος στο σκάουτιγκ του αντιπάλου, παρακολουθώ όλες τις ομάδες, είχα σαφή άποψη για τον Λεβαδειακό, υπάρχουν και άνθρωποι που με βοηθούν σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Ο Αρης έχει καλούς παίκτες, είναι απαραίτητο να δείξουμε καλό πρόσωπο και στη συνέχεια».

-Εγινε κουβέντα σε ό,τι σας αφορά και για το μέλλον;

«Ποιο μέλλον; Να σωθούμε πρώτα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Ούτε στο δικό μου ούτε στων παικτών ούτε σε αυτό της διοίκησης. Εχουμε βάλει έναν στόχο και μόνο με αυτό ασχολούμαστε. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη».

To Top