Ανάσες για τους παίκτες, “βάλσαμο” για τους τραυματίες, αύριο το ραντεβού και πάλι στο γήπεδο

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τα πλέι οφ της Superleague σταματούν προσωρινά, λόγω των διακοπών του Πάσχα και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Χερμάν Μπούργος να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τις δύο νίκες που πέτυχαν στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να δώσει στους παίκτες της ομάδας διήμερη άδεια κι έτσι στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, παίρνοντας τις κατάλληλες ανάσες, μετά από δυο απαιτητικά ματς, όπου ο Άρης πέτυχε δυο μεγάλες νίκες και βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η διακοπή πάντως θα αποτελέσει “βάλσαμο” για τους τραυματίες. Όπως είναι γνωστό τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης οι Μπεναλουάν και Ιτούρμπε. Ο πρώτος αποχώρησε με πρησμένο αστράγαλο και ο δεύτερος που ζήτησε και αλλαγή, με ένα τράβηγμα. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις, αλλά σε πρώτο χρόνο ειδικά για τον Παραγουανό δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία. Για τον Γαλλοτυνήσιο αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να προλάβει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

To Top