ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός” γράφει στο PRESSARIS: Ο Άρης έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό!

Καλησπέρα στον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ. Ο ΑΡΗΣ με την νίκη απέναντι στον συμπολίτη εξαργύρωσε το σπουδαίο διπλό απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Γράφει ο “Μοϊκανός”

Ο ΑΡΗΣ με την νίκη επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι το οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσει κάνοντας τις απαραίτητες νίκες στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί προκειμένου να εξασφαλίσει τουλάχιστον την προνομιούχο τρίτη θέση και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και νίκησε στο ρελαντί τον  συμπολίτη. Το σκορ του χτεσινού αγώνα είναι πολύ κολακευτικό για την ομάδα του Λουτσέσκου, καθώς αν οι παίκτες του ΑΡΗ αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και αν ο Πασχαλάκης δεν βρισκόταν σε μια φανταστική βραδιά το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει πολύ και να γράψει και 3 και 4 και 5-0.

Ο ΑΡΗΣ με την νίκη του σκόρπισε χαρά στους φίλους του οι οποίοι παρά τον κακό καιρό γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που κατάπιε τις ντίβες της πόλης. Ο θεός του Πολέμου με την νίκη του έδωσε ένα ακόμα χαστούκι και δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του αφεντικού απέναντι σε έναν σύλλογο που ήταν αόρατος μέχρι την δεκαετία του ’70 όπου ο αγαπημένος του Ασλανίδης τον έβαλε στο χάρτη τιμωρώντας με άδικη φυλάκιση παίκτες του μεγάλου ΑΡΗ προκειμένου το αγαπημένο παιδάκι του ΠΟΚ να πάρει τον πρώτο του τίτλο.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Άλκη και στον Τόσκο οι οποίοι έφυγαν αναίτια ανενόχλητη εδώ και μια δεκαετία στην πόλη με την ανοχή των αρχών.

Υ.Γ. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο άρθρο από τα αντικειμενικά μέσα για το επόμενο πρόβλημα ή έγκλημα του ΑΡΗ όπως συνηθίζεται μετά από κάθε νίκη του…

Υ.Γ.1. Συγχαρητήρια στο μπασκετικό τμήμα το οποίο απέναντι σε απουσίες και κακή διαιτησία κυρίως του Ζαχαρή πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Περιστέρι

Υ.Γ.2. Συγχαρητήρια στις κοριτσάρες του βόλεϊ για την πρόκριση στα ημιτελικά και την ευρωπαϊκή έξοδο

Υ.Γ.3. Την Τετάρτη ξέρετε εσείς… ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ…

To Top