Ανέβηκαν οι τόνοι στη “βραδιά της ΚΜΑ”! Ευθυμιάδης: “Κάναμε λάθη, αλλά τα διορθώνουμε. Μαζέψτε το 30% των υπογραφών εάν θέλετε να φύγει η διοίκηση”

Έπειτα από τρεις εβδομάδες… διάλειμμα, η Κοινωνία Μελών Άρη «άνοιξε» τις πόρτες της στο Aris Sports Cafe για την καθιερωμένη συζήτηση της Δευτέρας.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Την κουβέντα ξεκίνησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΚΜΑ Άγγελος Μυσιρλής όπου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα άτυχη αποτελέσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Είναι ανεπίτρεπτο και ιδίως παράξενο το γεγονός, ότι οι ποδοσφαιριστές μας έπεφταν σαν τα “κοκόρια” στο αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται, τι φανέλα φοράνε και τι κρίσιμη χρονιά είναι η φετινή! Επιβάλλεται να ξυπνήσουν και να δείξουν από εδώ και πέρα καλύτερο τους εαυτό. Από την άλλη και εμείς ως Αρειανοί πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην βρίζουμε συνεχώς την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο».

Συνέχισε κάνοντας αναφορά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Έχουμε δεσμευτεί ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα το τελειώσουμε. Οποίος βεβαίως έχει τα λεφτά, από σήμερα κιόλας ας μας χτυπήσει την πόρτα και εν ριπή οφθαλμού θα γίνει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Από λόγια χορτάσαμε. Το ίδιο ισχύει και την προεδρία της ΠΑΕ. Κουραστήκαμε να απαντάμε σε φήμες με μηδαμινή υπόσταση και κακεντρέχειες που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.»

Κλείνοντας τόνισε: «Έχει αναπτυχθεί η άποψη ότι είμαστε τελειωμένοι! Δεν την ενστερνίζομαι, τα παιδιά προσπαθούν και θέλουν στήριξη. Ωστόσο ας ήμαστε ρεαλιστές, υφίσταται να κάνουμε ψυχραιμία και κάτι θα αλλάξει…»

Τα αίματα άναψαν όταν ακούστηκε η άποψη από μέλη του φορέα να παραιτηθεί η διοίκηση.

Αμέσως τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Κώστας Ευθυμιάδης απαντώντας σε υψηλό τόνο:

 «Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να ρίξετε την διοίκηση, μαζέψτε το 30% των υπογραφών των ανθρώπων που είναι εγγεγραμμένοι στη Λέσχη ώστε να συνταχθεί γενική συνέλευση για το θέμα που αναφέρετε.».

Και συνέχισε λέγοντας:

“Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν γνωρίζω την τέχνη του προπονητή. Δεν μπορώ να επέμβω περισσότερο. Πιστεύω ακράδαντα την δουλειά του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Έχουμε κάνει λάθος επιλογές στο αγωνιστικό! Το παραδεχόμαστε και ζητάμε συγνώμη. Το διορθώσαμε ωστόσο και θα φανούν τα αποτελέσματα της ανάκαμψης. Είμαστε και εμείς ιδιαίτερα στενοχωρημένοι για το αγωνιστικό, αλλά δεν τελείωσε τίποτα!”

To Top