Νίκη Ατρόμητου με… επεισοδιακό πέναλτι

Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το σημείο του πέναλτι, το οποίο έφερε… τρικυμία στους Περιστεριώτες, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την Καλλονή στο ΟΑΚΑ κι έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η θέση.

Στη φάση του πέναλτι, έγινε ένας μικρός χαμός… Ο Παράσχος έδωσε εντολή από τον πάγκο να το εκτελέσει ο Ούμπιντες, ωστόσο, ο Παπαδόπουλος πήρε τη μπάλα και την έστησε στην άσπρη βούλα, κάτι που εξόργισε τον τεχνικό των Περιστεριωτών, με την κάμερα να πιάνει τον Ελληνα προπονητή να ρίχνει… γαλλικά στον «Παπ» αφού σκόραρε!

Και ο Παπαδόπουλος ωστόσο, δεν πήγε πίσω! Ξέσπασε με το που σκόραρε και χτυπούσε το στήθος του ξεστομίζοντας διάφορα, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν!

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ πεν. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 11′ Ούμπιντες, 49′ Ιγκλέσιας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10′ Λεοζίνιο, 61′ Σιδεράκης, 83′ Περόνε, 86′ Χωριανόπουλος – 25′ Ούμπιντες, 67′ Ταυλαρίδης

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (72′ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (72′ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουάνλου (57′ Γκάσιτς), Καζάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης (38′ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68′ Μπρίτο), Πίτου, Ούμπιντες, Καραγκούνης (80′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος

To Top