Ανέβηκε πρώτος ξανά ο Βόλος, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης (video)

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους επί των Αρκάδων, επικρατώντας 2-1 για να φτάσουν τις τέσσερις νίκες και να ανέβουν προσωρινά στην κορυφή.

Την ίδια ώρα, η ομάδα από την Τρίπολη παρότι βρήκε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει την παρθενική της νίκη και μένει στους 2 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Καλύτερος ήταν στα πρώτα λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο με λάθος του Νίκου Παπαδόπουλου στο 16’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, με τον Φαν Βέερτ να το εκτελεί εύστοχα δυο λεπτά αργότερα και η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να παίρνει προβάδισμα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και πίεζαν, ενώ οι Αρκάδες είχαν επηρεαστεί από το γκολ και είχαν ρίξει τους ρυθμούς. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έψαχνε το γκολ, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να διαδραματίζεται στο 42’, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, κανείς εκ των Μπαράλες, Κρέσπι, Μουνάφο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις μέσα στην περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ράσταβατς πίεζε και έψαχνε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Βόλο να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στην συνέχεια το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, οι ρυθμοί είχαν πέσει, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις. Στο 60’ ο Βόλος με τον Γκρίλο έκανε το 2-0 ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε γιατί θεωρήθηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Το 2-0 έγινε τελικά στο 79’ όταν από λάθος του Ριέρα στον άξονα, ο Ρεγκατέν έσπασε στον Φεράρι που έκανε το πλασέ και νίκησε τον Παπαδόπουλο που δεν μπορούσε να αποκρούσει.

Στο 85’ ο Αστέρας μείωσε σε 2-1, με τον Σονί που έκανε πολύ ωραίο γύρισμα και με σουτ σκόραρε το πρώτο γκολ για τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα.

Στο 89’ ο Βόλος είχε ευκαιρία για να κάνει το 3-1 όταν ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο, ο Ροσέρο έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η τελευταία φάση στο παιχνίδι έγινε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τερεζίου είχε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε. Έτσι ο Βόλος πήρε μια σημαντική νίκη (2-1) κόντρα στους Αρκάδες, παραμένοντας προσωρινά στην κορυφή.

To Top