Ξεκάθαρος ο Λαπόρτα για Κούμαν: “Θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα ό,τι κι αν συμβεί με την Ατλέτικο”

Ο Τζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στην αποψινή (2/10, 22:00) αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρόναλντ Κούμαν θα παραμείνει στον πάγκο του καταλανικού συλλόγου.

Στο “τιμόνι” της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος όπως φαίνεται απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, παρά το ξέσπασμά του την Παρασκευή (1/10).

Παρότι τα ισπανικά Μέσα κάνουν ήδη λόγο για μία λίστα με τρεις – τέσσερις υποψήφιους αντικαταστάτες του Ολλανδού, που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο Τζουάν Λαπόρτα θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως οι “μπλαουγκράνα” θα συνεχίσουν με τον Κούμαν στον πάγκο τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της Μαδρίτης, όπου διαμένει η αποστολή των Καταλανών ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ατλέτικο (2/10, 22:00, Novasports 1HD και LIVE στο SPORT24) ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μέλλον του Ολλανδού κόουτς και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στον προπονητή. Ο ίδιος μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο Κούμαν χαίρει της εμπιστοσύνης του.

“Ο Κούμαν αγαπά την Μπαρτσελόνα και αποφάσισε να έρθει σε μια στιγμή μέγιστης διοικητικής και αγωνιστικής δυσκολίας. Αφού του μίλησα, βλέπω ότι εμπιστεύεται αυτήν την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι τραυματίες αρχίζουν να αναρρώνουν. Ο Κούμαν είναι ένα σημείο αναφοράς για την Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσει να είναι προπονητής. Το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ και ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε ξανά στις νίκες και το καλό παιχνίδι και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν γι’ αυτό.

Όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε τις αντιδράσεις σε αυτό το θέμα, επειδή τα αποτελέσματα δεν μας βγαίνουν, αλλά ζητώ από τους οπαδούς να δώσουν ένα περιθώριο στον προπονητή. Το αξίζει και εμπιστεύεσαι αυτήν την ομάδα, γιατί όταν οι τραυματίες αναρρώσουν, θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

To Top