ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ανέκδοτο” μεγαλοβδομαδιάτικα από Κόλτση: “Υπάρχει… πόλεμος κατά της Λαμίας”

Ο βοηθός προπονητή της Λαμίας, Γιώργος Κόλτσης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Λαμίας (1-0) επί του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα της Φθιώτιδας δέχεται πόλεμο! Προφανώς είχε διάθεση για ανέκδοτα… μεγαλοβδομαδιάτικα.

«Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα δύσκολη στην έδρα της. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι. Ήταν μεγάλη νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Άλλωστε κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην άνοδο. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Τα παιδιά έβγαλαν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Έτρεξαν πολύ και γενικά ήμασταν πολύ καλοί. Υτάρχει πόλεμος στην ομάδα μας. Δεν μπαίνουμε όμως εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε την καλύτερη άμυνα, μία από τις καλύτερες επιθέσεις. Τους έχουμε κερδίσει όλους στην έδρα μας, κερδίσαμε τον Άρη, κερδίσαμε τον ΟΦΗ. Δίκαια είμαστε εκεί που βρισκόμαστε, ψηλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Μιχάλης Αυγενικού, από την εκτέλεση φάουλ του οποίου κιόλας προήλθε το γκολ της Λαμίας. «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι λόγω και της χρονικής στιγμής. Το σκεφτόμασταν αυτό το ματς αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Ήταν δίκαιη νίκη», είπε ο 24χρονος άσος.

To Top