Ανέλαβε δράση, ξεκίνησε τις επαφές ο Ζαμπέτας!

Ο Άρης αλλάζει σελίδα… Η παραίτηση των επτά από τα εννιά μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, μετά «κόκκινο φως» για την αδειοδότηση, προκαλεί ένα… ντόμινο εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα. Οι κίτρινοι αναζητούν, πλέον τους τρόπους για να… αποδράσουν από την κρίση!

Στη διοίκηση παρέμειναν ο Θανάσης Αθανασιάδης και ο Αντώνης Ζαμπέτας. Ο πρώτος αναμένεται να αποχωρήσει σε λίγες μέρες, κλείνοντας ουσιαστικά έναν κύκλο που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Ο δεύτερος, όχι μόνο παραμένει αλλά ανέλαβε και δράση. Αυτή τη στιγμή χωρίς υπερβολή αποτελεί έναν πυρήνα κοινής αποδοχής, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον ρυθμιστή των εξελίξεων.

Αυτή τη στιγμή ο Ζαμπέτας αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, την κρίσι που βιώνει, τις δικές του ευθύνες, ως ένα από τα βασικά μέλη της ΠΑΕ, αλλά και την ανάγκη να… ξεφύγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS, ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, αναμένεται να και καθήκοντα προέδρου, ώστε να «τρέξει» το μεταβατικό σχήμα που θα διαμορφώσει την «επόμενη μέρα».

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει από το βράδυ κιόλας της Πέμπτης αλλεπάλληλες συναντήσεις με ανθρώπους των κίτρινων που μπορούν να βοηθήσουν, φορείς του Άρη, οργανωμένους οπαδούς και στελέχη τα οποία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Η αγωνία και η προσμονή για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις που θα επαναφέρουν το καράβι από τα… βράχια στα ήρεμα νερά κορυφώνονται.

To Top