Ο ΑΠΟΕΛ “τσεκάρει” τον Ουμπίντες!

Μετά την Ορντούσπορ, “σειρήνες” για τον Χαβιέρ Ουμπίντες ακούγονται και από την Κύπρο! Σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακού σάιτ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ “protathlima.com” “σε γαϊτανάκι ενδιαφέροντος για τον Aργεντινό μεσοεπιθετικό Χαβιέρ Ουμπίντες, γνώριμος στους ποδοσφαιρόφιλους από τη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, εμπλέκουν τον ΑΠΟΕΛ δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Μολονότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, τίποτα ωστόσο δε μπορεί να θεωρείται δεδομένο αναφορικά με το μέλλον του ενόσω στο σύλλογο δεν τηρούνται οι όροι αποπληρωμής.

Επομένως, η παρουσία του την προσεχή αγωνιστική περίοδο στους «κίτρινους» εξαρτάται αποκλειστικά από διάθεσή του και το πόσο συμφέρουσες θα κρίνει τις προτάσεις συνεργασίας από άλλους συλλόγους.

Ήδη η τουρκική Ορντούσπορ, στην οποία προπονητής είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Αργεντινό άσο ,κάτι που, όπως φαίνεται, σκέφτεται σοβαρά και ο ίδιος.

Άλλωστε πως μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι ο Ουμπίντες πληροί στο ακέραιο τα βασικά κριτήρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: ηλικιακά είναι κοντά στα τριάντα, πολυθεσίτης με σταθερό χαρακτήρα και προέρχεται από πρωτάθλημα το οποίο εμπιστεύεται ο Σερβοέλληνας προπονητής.

Οι πιο απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι διαθέτει στοιχειώδεις αγωνιστικές δυνατότητες και μετριοπαθές προφίλ προκειμένου να διασφαλιστεί μία αξιοπρεπής πορεία σο οποιαδήποτε ομάδα χωρίς «ταβάνι» αλλά με δεδομένο/αποδεκτό «πάτο».

Πλείστα είναι εκείνα που παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη θέρμη την πρόκληση των γαλαζοκίτρινων, ωστόσο επί του παρόντος τουλάχιστον δεν φαίνεται πως η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής αποτελεί για αυτούς προτεραιότητα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς παραμονής του στον Άρη πρόλαβε να συμπληρώσει 24 συμμετοχές (σχεδόν σε όλες ως βασικός) και πέτυχε τρία τέρματα”.

 

To Top