Το νέο διοικητικό σχήμα με αναζήτηση επιχειρηματιών, «παγώνει» η λύση Πρωτοδικείου!

Ο Αντώνης Ζαμπέτας βγαίνει αυτήν τη στιγμή μπροστά… οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει και αναμένεται η τελική στόχευση, ώστε να στελεχωθεί το νέο διοικητικό σχήμα, που θα επιδιώξει να ξεκολλήσει το… κάρο από την λάσπη.

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε εμείς, ότι με βάση την κορύφωση της απογοήτευσης προς την παρούσα διοίκηση αναζητείται ένα σχήμα  ευρύτερης αποδοχής, με στελέχη τα οποία θα πρέπει εκπληρώνουν δυο χαρακτηριστικά:

  1. Να είναι αποδεκτά στην συνείδηση της ευρείας βάσης του κόσμου και να δημιουργούν συνθήκες και προϋποθέσεις συσπείρωσης.
  2. Να μπορούν να συμβάλουν  οικονομικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δίνοντας οξυγόνο με μια άμεση ταμειακή διευκόλυνση.

Πάνω σε αυτούς τους δυο άξονες θα κινηθεί η στελέχωση του νέου σχήματος, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα και θα αποκτήσει νομικό υπόβαθρο στην γενική συνέλευση μετόχων στις 22 Ιουνίου.

Με αυτό το δεδομένο «παγώνει» η λύση μιας διοίκησης Πρωτοδικείου που θα μπορούσε επίσης να προκύψει, όμως θα απαιτούσε μια πιο χρονοβόρα διαδικασία. Ο σύλλογος δεν έχει πολλά περιθώρια αυτήν τη στιγμή να σπαταλήσει χρόνο, λειτουργώντας υπό την ασφυκτική πίεση των ανοιχτών προβλημάτων του.

Το νέο σχήμα θα είναι λογικά 5μελές, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβει ο Αντώνης Ζαμπέτας στα… προσκλητήρια που έχει αρχίσει να απευθύνει. Στο σχήμα αυτό θεσμικά θα υπάρχει η συμμετοχή ενός εκπροσώπου του Ερασιτέχνη (θα επιλεγεί είτε ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος ή ο νομικός, Χρήστος Γρόλλιος).

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαμπέτας της τελευταίες ώρες έχει προσεγγίσει κάποιους κιτρινόμαυρους επιχειρηματίες, προκειμένου να ενωθούν στην γενικότερη προσπάθεια. Αρειανοί που μπορούν να συνδράμουν στο κομμάτι της οικονομικής ανάσας.

Υπάρχει, επίσης, η σκέψη να προστεθεί στο συμβούλιο και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ήδη γίνονται ζυμώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Γιάννη Κόντη, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα κορυφαίων στελεχών του Άρη δεν λειτουργούσε… συνθετικά εδώ και αρκετό διάστημα. Η αποχώρησή του μπορεί να προκαλέσει συνθήκες εμπλοκής ανθρώπων που ήταν μακριά από τον σύλλογο και τώρα ΄θα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

To Top