Επαφές με τους ποδοσφαιριστές…

Η θέση του PRESSARIS ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. «Μετά το σοκ της απόφασης για την αδειοδότηση, πρέπει να γίνει προσπάθεια να μείνει το υπάρχον ρόστερ». Σε αυτήν την κατεύνθυνση κινείται ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Η είδηση ότι ο Άρης δεν πήρε άδεια  προκάλεσε όπως ήταν φυσικό αναταραχή και νέα ερωτηματικά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν καθηλωμένοι κάνοντας μεγάλη υπομονή, όντας απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα.

Οι νέες εξελίξεις επιβάλλουν να δράσει άμεσα ο Αντώνης Ζαμπέτας, μπροστά στην απειλή ενός μπαράζ προσφυγών από τους παίκτες. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με παίκτες από το ρόστερ της ομάδας καθώς και με τους δικηγόρους και τους ατζέντηδες τους, ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Παράλληλα, αναμένεται να δεσμευτεί προσωπικά, ζητώντας μια τελευταία παράταση χρόνου για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων. Ήδη με εξαίρεση τους Φατί, Ντίκο οι οποίοι ενεργοποίησαν τις προσφυγές τους, αλλά δηλώνουν μέσω των εκπροσώπων τους, ότι εφόσον πληρωθούν δεν θα έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν στην ομάδα, υπάρχει ένα κλίμα ικανό να διαμορφωθεί πλαίσιο ανοχής και υπομονής για λίγες μέρες ακόμη.

Εδώ ρίχνεται το μεγάλο βάρος. Όσο κι αν είναι δύσκολο, ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, χρειάζεται να εξαντληθούν τα περιθώρια ανοχής και υπομονής από όλους.

 

To Top