Οξυγόνο… διαρκείας με κάλεσμα στον κόσμο

Ναι είναι αλήθεια, ότι η διοίκηση έφερε τον Άρη σε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση. Έχει μεγάλες ευθύνες και πρέπει να καλύψει τον… λογαριασμό. Ναι είναι αλήθεια ότι οι φίλαθλοι δεν έχουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης… Τέτοιες, όμως, δύσκολες ώρες, ο κόσμος μπορεί να δώσει οξυγόνο. Οξυγόνο… διαρκείας μέσα από τα εισιτήρια για την νέα περίοδο.

Σίγουρα ο κόσμος του Άρη μπορεί να νιώθει πληγωμένος και προδομένος, όμως τούτες τις ώρες δεν περισσεύει κανείς, δεν μπορεί να λείψει η παραμικρή βοήθεια. Πόσο μάλλον, αυτή του κόσμου.

Στην προσπάθεια λοιπόν, των ανθρώπων που θα σηκώσουν το βάρος από δω και στο εξής και θα προχωρήσουν στο κομμάτι της αναζήτησης χρημάτων για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών, στόχος είναι να κυκλοφορήσουν το συντομότερο δυνατό τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Υπάρχει η πίστη ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, συναισθανόμενος την ανάγκη της ομάδας και αντιλαμβανόμενος την αλλαγή σελίδας που επιχειρείται, με την απομάκρυνση των προσώπων που οδήγησαν τον Άρη στο χείλος του γκρεμού.

Υπάρχουν σκέψεις αυτήν την στιγμή να δρομολογηθεί ένα κάλεσμα  για τα διαρκείας από τις 10 Ιουνίου, όταν θα έχει διαμορφωθεί καλύτερα και το διοικητικό πεδίο και θα έχει πάρει πιο συγκεκριμένη μορφή.

Η βοήθεια του κόσμου, έστω κι αν είναι ο τελευταίος που έχει ευθύνη στην δημιουργία της σημερινής κατάστασης κρίνεται κάτι παραπάνω από πολύτιμη…

To Top