Αναβλήθηκαν και… τυπικά οι δέκα δικαστικές υποθέσεις

Επικυρώθηκε η αναβολή των δέκα υποθέσεων που είχε σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ο Άρης, αναβολή που αποτέλεσε τον καρπό της συνάντησης της Δευτέρας στην Αθήνα, όταν και δόθηκε η σιωπηρή παράταση του ενός μήνα για να «τρέξει» ο σύλλογος τις υποθέσεις των διακανονισμών.

Η ατζέντα των κίτρινων είχε να κάνει με δέκα υποθέσεις, οι οποίες έχουν σχέση με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι πιο δύσκολες ήταν αυτές των Μενδρινού, Κουλουχέρη. Οι δύο τελευταίοι ζητούν, εδώ και καιρό, επιβολή ποινών, δηλαδή αφαίρεση βαθμών από τον Αρη και μη ορισμό του επόμενου αγώνα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Όπως, λοιπόν, αναμενόταν οι υποθέσεις πήραν αναβολή. Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Γκιάρο, Μενδρινού, Πρίττα αναβλήθηκαν για τις 12 Μαρτίου και των Κουλουχέρη, Γκαρσία, Γλυκού, Κοτταρίδη για τις 26 Μαρτίου. Ο Άρης έχει πλέον και… επίσημα το χρόνο για επιμέρους συμφωνίες με τους παίκτες με παραπάνω δόσεις από τις 45. Απομένει το δύσκολο κομμάτι για την υλοποίηση των διακανονισμών, το οποίο απαιτεί χρήματα ή εγγυήσεις μέσα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

To Top