Δεν ανησυχούν στην ΚΑΕ για την καταγγελία Πετράτου, έχουν τη συναίνεση του ΕΣΑΚΕ

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στις τάξεις του Άρη η καταγγελία που έγινε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ από τον νομικό Νίκο Πετράτο, ως εκπρόσωπος τεσσάρων πρώην παικτών (Σκορδίλης, Μπετς, Αργυρόπουλος, Κουμπούρας) των κίτρινων.

Ο κ. Πετράτος ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή την αφαίρεση βαθμών από τους κίτρινους, επικαλούμενος το άρθρο 69, παράγραφος 3 του πειθαρχικού κανονισμού του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την προσφυγή της ΚΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Η καταγγελία όμως αυτή δεν έχει καμία τύχη και όπως φαίνεται έγινε περισσότερο για λόγους εντυπώσεων.  Η προσφυγή της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έγινε με τη συναίνεση του ΕΣΑΚΕ.  Αυτό σημαίνει πως δε γίνεται να τιμωρήσει τον Άρη από τη στιγμή που έχει δώσει τη συγκατάθεση του για τις κινήσεις της διοίκησης της ομάδας.

Ο Άρης εξάλλου “προστατεύεται” από την προσωρινή διαταγή για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο μέχρι τις 26 Απριλίου κι έτσι μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν μπορεί να “κινδυνεύσει” από τέτοιου είδους ενέργειες και “παρεμβάσεις”.

To Top