Αναβλήθηκαν τα μισά ματς της 18ης αγωνιστικής της Premier League

Η ομαλότητα της Premier League έχει ανατραπεί λόγω του κορονοϊού, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την απόφασή της να αναβάλλει άλλα τέσσερα παιχνίδια, μετά το Γιουνάιτεντ-Μπράιτον, που ήταν να διεξαχθούν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο κορονοϊός όχι μόνο χτύπησε δυνατά την πόρτα της Premier League το τελευταίο διάστημα αλλά μπήκε μέσα και απειλεί να κάνει άνω-κάτω την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Λίγες μόλις ώρες μετά την αναβολή της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστή μία νέα απόφαση που έφερε σοκ στη φίλαθλη κοινή γνώμη, αφού ενημέρωσε πως δεν θα διεξαχθούν άλλα τέσσερα ματς που ήταν προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για τους αγώνες Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ, Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ – Νόριτς που ήταν να λάβουν χώρα το Σάββατο (18/12) και το ματς Έβερτον – Λέστερ που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (19/12), κάτι που σημαίνει τώρα πως τα πέντε από τα δέκα ματς της 18ης αγωνιστικής έχουν μπει στον πάγο λόγω έξαρσης κρουσμάτων στο Νησί.

To Top