Παίκτες της χρονιάς Τζόκοβιτς και Μπάρτι!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Άσλεϊ Μπάρτι αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές για το 2021 από την ITF. Ο Σέρβος σούπερ σταρ κατέκτησε 3 Grand Slams μέσα στο 2021 και τερμάτισε για 7η φορά στο νο1 της ATP, κάνοντας δικό του τον τίτλο της ITF.

«Μετά από μια τόσο ανταποδοτική χρονιά για μένα, την ομάδα μου, την οικογένειά μου και τους φιλάθλους, είναι μεγάλη τιμή να ανακηρύσσομαι παγκόσμιος πρωταθλητής της ITF για 7η φορά. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για τα αποτελέσματα που έχω πετύχει και που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ για την Εθνική ομάδα της Σερβίας», είπε σχετικά ο «Τζόκερ».

Σπουδαία χρονιά έκανε και η Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία παρέμεινε στην κορυφή της WTA από την αρχή έως και το τέλος της σεζόν, κατακτώντας το φετινό Ουίμπλεντον και φτάνοντας τα 2 Slams καριέρας.

«Το να είμαι παγκόσμια πρωταθλήτρια της ITF για το 2021 είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανη. Αισθάνομαι τυχερή που δουλεύω παίζοντας το άθλημα που αγαπώ, ειδικά σε μια χρονιά που για πολύ κόσμο είχε μεγάλες και απρόβλεπτες προκλήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την οικογένειά μου για όσα κάνουν για μένα και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, που συνεχίζουν να μας στηρίζουν», ήταν το σχόλιό της.

To Top