Αναβλήθηκε η συνέλευση της Κοινωνίας λόγω… ΠΑΕ, συνεχίστηκαν οι επαφές!

Όπως είχε διαφανεί τις τελευταίες μέρες, αποφασίστηκε τελικά η αναβολή των εργασιών της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων στην ΠΑΕ.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

“Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής της τακτικής ΓΣ λόγω της πρόσφατης απρόοπτης μεταβολής συνθηκών.

Η νέα ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αύριο (Τρίτη 5 Ιουνίου) μετά την οριστικοποίηση της διαθεσιμότητας της αίθουσας”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ συνδέονται αυτή τη στιγμή με την Κοινωνία Μελών. Όπως τονίζουν οι παράγοντες του Άρη, η μεταβατική διοίκηση που θα προκύψει από τις επαφές του Αντώνη Ζαμπέτα θα κριθεί από την Κοινωνία Μελών, εάν θα δώσει δηλαδή την έγκρισή της για να προχωρήσει στο σχέδιο σωτηρίας της ΠΑΕ

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια και της σημερινής μέρας και παρά την αργία, συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια προσέγγισης από τον Αντώνη Ζαμπέτα και τους εκπροσώπους των Φορέων του Άρη (Κ.Μ.Α. και Α.Σ.) ανθρώπων από την οικογένεια του συλλόγου, προκειμένου να συστρατευτούν στο παναρειανό εγχείρημα σωτηρίας της ΠΑΕ.

Τα στελέχη που τρέχουν αυτή την προσπάθεια και δίνουν μάχη με τον χρόνο, χτυπούν την πόρτα όλων όσων μπορούν αυτή τη στιγμή να προσφέρουν στην προσπάθεια, είτε με φυσική παρουσία και συμμετοχή στα δρώμενα, είτε ως υποστηρικτές. Προτεραιότητα είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η στελέχωση του νέου διοικητικού σχήματος, το οποίο αναμένεται να σχηματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

To Top