Συσπείρωση και κάλεσμα προς τον κόσμο με στόχο τη βιωσιμότητα

Ο Άρης είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές του και να μετρήσει τις δυνάμεις του, προκειμένου να διαπιστώσει στην πράξη αν μπορεί να σώσει την… παρτίδα, έστω και τώρα που βρίσκεται σε μια τόσο δύσκολη καμπή.

Τέτοιες ώρες, έννοιες όπως συσπείρωση και βοήθεια από τον κόσμο θεωρούνται πολύτιμες και είναι επιβεβλημένες!
Αυτήν τη στιγμή ο Άρης πρέπει να κινηθεί πάνω σε έναν άξονα: τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων του συλλόγου.

Μέσα από αυτή καλείται να προκύψει ένα διοικητικό σχήμα το οποίο θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της οικονομικής εξυγίανσης και της δημιουργίας μιας ομάδας που θα μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα.

Συσπείρωση, όμως, χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν νοείται. Σίγουρα, οι φίλαθλοι, ο κόσμος έχουν απογοητευτεί από τα λάθη που έγιναν, τις αστοχίες, την κρίση, την έλλειψη ξεκάθαρων θέσεων.
Για να συσπειρωθεί ξανά ο κόσμος του Άρη, για να αγκαλιάσει την ομάδα και πάλι απαιτεί ειλικρίνεια και διαφάνεια. Περιμένει να ακούσει σταράτες κουβέντες, όχι μισόλογα, από όλους όσους θα εμπλακούν στον «Αρη της επόμενης μέρας».

Περιμένει ανοιχτά και ξεκάθαρα χαρτιά για να πιστέψει και να στηρίξει. Όλοι όσοι θα εμπλακούν και θα πλαισιώσουν τον Αντώνη Ζαμπέτα που παραμένει από την απερχόμενη διοίκηση, περιμένουν την έμπρακτη στήριξη του κόσμου.

Όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ χρειάζεται άμεσα οξυγόνο, το οποίο μέχρι τις 30 Ιουνίου υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ. Η βιωσιμότητα του Άρη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος. Ο πραγματικός, μόνιμος και πλέον πιστός επενδυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια!

Ήδη μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα διαρκείας, προκειμένου να δοθεί μια πρώτη δυνατότητα στον κόσμο να στηρίξει, να αγκαλιάσει την ομάδα, να της δώσει το «φιλί της ζωής».

To Top