Δίχτυα Ανόρθωσης για Μίσελ, επιμένει για Ουμπίντες ο ΑΠΟΕΛ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι αυτό του Μίσελ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης.

Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός βρίσκεται σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν τα κυπριακά σάιτ στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, οι άνθρωποι της οποίας εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και συνολικά μετρά 52 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα έχει λαμβάνειν και αυτός αρκετά χρήματα από το συμβόλαιο του, όμως έδειξε ανοχή και καλή διάθεση θέλοντας να διευκολύνει μέχρι στιγμής τους κίτρινους.

Την ίδια ώρα, στον ΑΠΟΕΛ με επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιμένουν για τον Χαβιέρ Ουμπίντες. Μετά την Ορντούσπορ, οι “σειρήνες” για τον Αργεντινό εντάθηκαν από την Κύπρο! Σύμφωνα με τα σάιτ από την μεγαλόνησο ο παίκτης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Ο Ουμπίντες είναι δεδομένο ότι έχει δικαίωμα προσφυγής αφού του οφείλονται χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν ότι μπορούν να του δώσουν να καταλάβει την κατάσταση και πως αυτή διαμορφώνεται, ώστε να τον πείσουν να παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σημείο επαφής των δύο πλευρών, αφού ο Ουμπίντες είναι στην Αργεντινή. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες να βρεθεί είτε ο ίδιος, είτε ο εκπρόσωπός του και λογικά στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

To Top