Αναβολή-ανάσα για τις οκτώ προσφυγές – Στο… αρχείο του Κατίδη

Παράταση μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης για τις οκτώ από τις εννιά υποθέσεις προσφυγών που εκκρεμούν εις βάρος της. Στο αρχείο η ένατη προσφυγή, αυτή του Κατίδη.

Ξεκινώντας από την τελευταία αυτή του Γιώργου Κατίδη, η εκδίκασή της ματαιώθηκε και μπήκε στο αρχείο, αφού ο παίκτης υπέγραψε στην ΑΕΚ, ενώ δεν πλήρωσε καν τα παράβολα για να είναι παρών στο εφετείο.

Από κει και πέρα ο Άρης κέρδισε πολύτιμο χρόνο, αφού ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 11 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της ταυτόχρονης παρουσίας του Χρήστου Γρόλλιου στην συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας. Πρόκειται συνολικά για οκτώ υποθέσεις αυτές των Τόχα, Κουλουχέρη, Γκαρσία, Σιφάκη, Οδυσσέα Αναγέννησης για τον Βασίλη Τριανταφυλάκο και των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ για τις νόμιμες προμήθειες των εκπροσώπων τους.

Αυτή τη στιγμή, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Άρη, μια και οι κίτρινοι θα επιδιώξουν κάποιους συμβιβασμούς πριν την τελική εκδίκαση των υποθέσεων.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, σξμαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό του Κουλουχέρη, ο οποίος ζητά την άμεση επιβολή ποινής στον Άρη που είναι η αφαίρεση βαθμών, αλλά μετά τη σημερινή εξελίξη θα χρειαστεί να… περιμένει.

To Top