Καραποστόλου: “Ώρα για έργα και λιγότερο για λόγια”

Ο Σωτήρης Καραποστόλου αποκτήθηκε όχι μόνο για τις ικανότητές του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και γιατί είναι παίκτης που με την εμπειρία του θα βοηθήσει και εκτός παρκέ.

Στο περιθώριο της επίσημης “πρώτης” της ομάδας ο Λαρισαίος γκαρντ υπογράμμισε πως “γίνεται μια καινούρια αρχή στην ομάδα, υπάρχει ένα καινούριο ρόστερ. Να έχουμε υγεία, να είμαστε καλά στα πόδια μας, να κάνουμε αυτό που πρέπει στην προετοιμασία με προσήλωση και συγκέντρωση και μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Είναι ώρα για έργα και πράξεις και λιγότερο για λόγια”.

Ο Καραποστόλου πρόσθεσε πως “σε σχέση με την πρώτη μου φορά, έρχομαι πιο έμπειρος τώρα, χαίρομαι που ο κόουτς επέλεξε εμένα και τον Αντώνη και μακάρι να καταφέρουμε να δώσουμε αρκετά για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”.

Ρωτήθηκε αν ακόμα και σε αυτή την ηλικία υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και απάντησε πως “περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα στον αθλητισμό. Το να ξεκινάς και να σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία σε μια τέτοια ομάδα είναι πάντα καλό”.

 

To Top