Αναβολή και αγωνία στη Σούπερ λίγκα

Στις 18 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού με την οποία ζητούν αναίρεση της απόφασης αφαίρεσης βαθμών από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε υποβιβασμό μέσω κατάληψης των τελευταίων θέσεων.

Αναβολή δύο εβδομάδων πήραν οι δύο ομάδες προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο μήπως υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Με δεδομένο ότι η Σούπερ Λίγκα θα συνεδριάσει τελικά την άλλη Τρίτη και όχι νωρίτερα, το Διαιτητικό Δικαστήρια έδωσε 15 ημέρες αναβολή προκειμένου να εκδικαστεί η έφεση. Θα πρέπει να έχει τελεσιδικήσει η έφεση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία εκδικάζεται την Πέμπτη, όπως και η υπόθεση του Λεβαδειακού. Δύο θέματα ιδιαίτερα κρίσιμα για να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις στη Σούπερ Λίγκα.

Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν μπορούν να πάρουν θέση στο φετινό πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία, παρά μόνο με δικαστική απόφαση, αφού με απλή εφαρμογή των κανονισμών, θέση στη Σούπερ Λίγκα παίρνουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας. Κάτι που μπορεί να διαφοροποιηθεί αν υπάρξουν ποινές για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

To Top