Δόξα “καλεί” Νάτσο, Κουλουχέρη και… Τσέζαρεκ

Η Δόξα Δράμας φέρεται διατεθειμένη να κάνει κρούση στον Άρη για τρεις παίκτες, εφόσον κερδίσει την συμμετοχή της στη Σούπερ λίγκα!
Οι πληροφορίες έρχονται από τη Δράμα και μιλούν για ένα πρώτο ενδιαφέρον της Δόξας για την ενίσχυσή της με δεδομένο, ότι υπάρχει ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο τουλάχιστον μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των κίτρινων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dramagoal.gr: “Εκτός από τον Μαρτίν, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη φαίνεται πως «βλέπει» για την επίθεση την περίπτωση ενός εκ των Ντάνιελ Τσέζαρεκ ή Εμάνουελ Περόνε. Ο έμπειρος Κροάτης ανήκει στον Άρη και δεν είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, από τη στιγμή που οι κίτρινοι δεν βρίσκουν δίχτυα με ευκολία”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ που προέρχεται από την Δράμα αναφέρονται και τα εξής: “Πλην του Τσέζαρεκ οι Δραμινοί κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις από τον Άρη που προσπαθεί να προκαλέσει αποσυμφόρηση στο ρόστερ του. Οι παραγκωνισμένοι Ευθύμης Κουλουχέρης και Νάτσο Γκαρσία. Ο πρώτος είναι 30χρονος στόπερ και δεν υπολογίζεται από τους κίτρινους, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Προοδευτική και Ολυμπιακό, με την περίπτωσή του να μην θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, αν η ομάδα πάρει την άνοδο. Αντίθετα, στο «κόλπο» της απόκτησης του Βολιβιανού μέσου βρίσκεται και ο Πανσερραϊκός”.

Από την πλευρά του επίσημου Άρη, υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη κρούση. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι… επιθυμίες της Δόξας για να μπουν στη φάση των επίσημων συζητήσεων προϋποθέτει την συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ λίγκα.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

To Top