Αναβολή λόγω… Εθνικής για την Κ-17

Λίγο ακόμα όπως φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένει η Κ-17 για το ντέρμπι κορυφής του ομίλου με τον ΠΑΟΚ, καθώς έπειτα από αίτημα που υπέβαλαν οι «ασπρόμαυροι» στη διοργανώτρια αρχή ανακοινώθηκε η προσωρινή αναβολή του.

Η αναμέτρηση αυτή για την 6η αγωνιστική του δεύτερου γύρου επρόκειτο πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (15/01) στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας» στη Σουρωτή και θα έκρινε την πρωτιά στον όμιλο, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες μοιράζονται προσωρινά την πρώτη θέση έχοντας αμφότερες από 20 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Ειδικότερα, ο «δικέφαλος», που είναι και τυπικά ο γηπεδούχος του αγώνα, προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, η οποία και έγινε δεκτή από την Λίγκα, εξαιτίας της παρουσίας τριών ποδοσφαιριστών του στην αποστολή της Εθνικής Παίδων (γεννηθέντες το 1996) για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Aegean Cup» που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (17-22 Ιανουαρίου).

Μάλιστα, με αφορμή τη μη διεξαγωγή του ματς αυτού και εν αναμονή της νέας ημερομηνίας για την τέλεσή του, ο Τάσος Θέος δεν αποκλείεται να προγραμματίσει κάποια φιλική αναμέτρηση προκειμένου να κρατήσει σε φόρμα τους παίκτες του, αλλά και να πειραματιστεί πάνω σε πρόσωπα και θέσεις.

To Top