Αναβολή της… ελευθερίας του Τσουμάνη – Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Η εκδίκαση της προσφυγής του Νίκου Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή για την επόμενη βδομάδα (26 Mαΐου).

 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 20.000 ευρώ, δεδουλευμένα δηλαδή που δεν τακτοποιήθηκαν από την φετινή χρονιά αλλά και την αποζημίωση που δικαιούται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αθροίζοντας τις δύο συνισταμένες το ποσό που οφείλει η ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή αγγίζει τελικώς τα 30.000 ευρώ.

 Η απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να του δώσει και την ελευθέρας του.

 Δεν εκφράζονται ανησυχίες από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή για την αναβολή της εκδίκασης, με τον δικηγόρο του 24χρονου ποδοσφαιριστή αλλά και τον ίδιο να περιμένουν διακανονισμό των χρεών κοινή συναινέσει με τον Άρη.

 Πανθρακικός και Παναιτωλικός φαντάζουν ως τα φαβορί στην κούρσα της απόκτησης του νεαρού αμυντικού. Επαφή με τον ποδοσφαιριστή του Άρη φέρεται να είχαν επίσης η Σκόντα Ξάνθη αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τις ομάδες όμως της Κομοτηνής και του Αγρινίου να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς κατέθεσαν απολύτως πειστικές προτάσεις.

Νίκος Οικονόμου

 

To Top