ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: “Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας”!

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Stoiximan που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Όπως τόνισε αρχικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε σε μία τόσο όμορφη εκδήλωση, όπως είναι αυτή της Stoiximan, που μας στηρίζει και είναι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι να ήταν μία ωραία γιορτή, να πέρασαν όλοι όμορφα και να μείνουν ωραίες αναμνήσεις από την σημερινή μερα”.

Για την αγάπη του κόσμου τόνισε: “Νομίζω πως αυτό το έχουμε χτίσει από την αρχή της σεζόν. ο Κόσμος έχει ανταποκριθεί πλήρως από την αρχή. Ήταν και είναι κοντά μας και το χαρούμενο σε όλη αυτή την υπόθεση, είναι ότι υπάρχει και ανταπόκριση από εμάς, αυτό φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική θέση της ομάδας. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά, να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει”.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα: “Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, με μια δυνατή ομάδα, περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει δύναμη και να παίξουμε για να τον ευχαριστήσουμε”.

To Top