ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: «Τίποτα δε θα μας χαριστεί, μας περιμένει σκληρή δουλειά»

Για το νέο ξεκίνημα του Άρη, την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» μέχρι το 2020.

 Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου τερματοφύλακα του Άρη:

«Είμαστε στο ίδιο μέρος που βρεθήκαμε και πέρσι, όπου θέλαμε να ανεβάσουμε τον Άρη και τα καταφέραμε. Έτσι και φέτος πάμε με την ίδια συνταγή επιτυχίας, με έναν καινούριο προπονητή και νέους παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν. Πλέον θα υπάρχει ένα νέος τρόπος παιχνιδιού, πολύ ευχάριστος για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι απαιτήσεις στην Superleague είναι υψηλές και ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα και να μας στηρίζει στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Οφείλουμε να δείξουμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται τη νέα χρονιά».

Για τον Πάκο Ερέρα είπε: «Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Τίμη για όλους μας να συνεργαζόμαστε με τον συγκεκριμένο προπονητή. Είναι σεβαστός, πρόσχαρος και ευχάριστος σε όλους, αλλά θα κάνει τη δουλειά που ξέρει και πρέπει. Στην προετοιμασία χρειάζονται και πολλά τρεξίματα για αντοχή και δυνάμεις».

Για το στυλ ποδοσφαίρου: «Θέλουμε να κρατάμε μπάλα, να έχουμε κατοχή, να δημιουργούμε φάσεις και γενικά να παρουσιάσουμε ένα επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτό, αφού κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να χαίρεται το παιχνίδι.

Για την προετοιμασία: «Θα ακολουθήσουν δύσκολες μέρες και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Πρέπει να εφαρμόσουμε όσα θέλει ο προπονητής μας. Για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, πρέπει να ιδρώσεις, να πονέσεις, να ματώσεις. Μας έδωσε ότι τίποτα δε θα μας χαριστεί, αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά. Πιστεύω στην σκληρή δουλειά, όχι στα… γούρια. Το μυστικό της επιτυχίας, είναι το πλάνο, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση».

Για τις νέες μεταγραφές: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπει σε ένα διαφορετικό σκεπτικό, όσον αφορά τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε. Οι παίκτες που θα έρθουν θα μας βοηθήσουν πολύ σε αυτό, αφού τους ξέρει πολύ καλά ο προπονητής. Δεν πιστεύω πως θα έχουν κάποιο πρόβλημα για να προσαρμοστούν και θα είμαστε όλοι έτοιμοι για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο για τη νέα σεζόν. Να είμαστε έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους Ντιγκινί και Ναζλίδη: «Και οι δύο έχουν χρόνια καριέρας, έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία. Είναι άψογοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες και μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την ανανέωσή του με τον Άρη: «Είναι ωραίο να είσαι με ίδια άτομα, γνώριμα πρόσωπα από πέρσι.Θα δώσουμε το 100% για να βοηθάμε την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και υπόσχομαι να δώσω ότι έχω και δεν έχω. Θα μια δίπλα στην ομάδα και στις χαρές και στις λύπες. Έχω δεθεί με τον Άρη εδώ και δύο χρόνια, δύο δύσκολα χρόνια. Ευτυχώς πέρσι τα καταφέραμε και φέτος είναι μια διαφορετική κατάσταση. Θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να δώσω στους νέους παίκτες να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια η σημασία του να παίζεις στον Άρη».

To Top