Πάμε ταμείο στα προημιτελικά με 2.85 και 2.14

Έναρξη της προημιτελικής φάσης σήμερα με δύο πολύ μεγάλα ματς. Αρχικά η Γαλλία καλείται να αποκλείσει την Ουρουγουάη, ενώ η Βραζιλία θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Βέλγιο.

Ουρουγουάη – Γαλλία

Στις 17:00 στο «Stadion Nizhny Novgorod» αγωνίζονται Ουρουγουάη και Γαλλία. Η «σελέστε» με μεγάλο απόντα όπως όλα δείχνουν τον Καβάνι, καλείται να αποκλείσει τη Γαλλία. Το ρεπορτάζ τον δίνει στον πάγκο, με τον Ταμπάρεζ να αφήνει ελπίδες πως μπορεί να περάσει στο τέλος ως αλλαγή αν αυτό χρειαστεί. Στη θέση του θα αγωνιστεί δίπλα στον Σουάρεζ ο Στουάνι, με το 4-4-2 να παραμένει. Η Ουρουγουάη έχει καλή παράδοση κόντρα στη Γαλλία, αφού ηττήθηκε μόλις σε μία από τις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (4-3-1). Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή με την Αργεντινή, εκεί όπου ο Μπαμπέ πέτυχε δύο γκολ. Τιμωρημένος είναι o μέσος Ματουιντί, την θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Τολισό. Τί ποντάρουμε στο Foxbet; Η Γαλλία έδειξε τη δυναμική της με την Αργεντινή, αλλά και χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το διπλό έχει το προβάδισμα, ενώ για παραπάνω ρίσκο κρατάμε και το 2 & over 1.5 στο 2.85.

Βραζιλία – Βέλγιο

Στο «Kazan’ Arena» γίνεται το βραδινό ματς. Η Βραζιλία έδειξε για ακόμα μία φορά σοβαρό πρόσωπο και απέκλεισε δίκαια το Μεξικό με 2-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νεϊμάρ που άνοιξε το σκορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με την Ουρουγουάη έχουν τις καλύτερες άμυνες (μόλις 1 γκολ παθητικό). Επιστρέφει ο μπακ Μαρσέλο, εκτός όμως θα είναι ο μέσος Κασεμίρο που συμπλήρωσε κάρτες. Από την άλλη, το Βέλγιο έκανε μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ιαπωνία, παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τα προβλήματα στην άμυνα είναι αυτά που προβληματίζουν τον τεχνικό Μαρτίνεζ, με τον Φελαϊνί να διεκδικεί θέση βασικού. Ακόμα και πρόωρος τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να παίζουν συντηρητικά τουλάχιστον στον πρώτο μέρος. Η ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.14 θα είναι η επιλογή μας.

To Top