ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: “Τον Άρη δεν τον φοβάμαι στα ντέρμπι! Ο Καρυπίδης μου έχει σταθεί πολύ, θαυμάζω Κουέστα”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Flash 99,4 “Αθλητικό Express” με τον Γιώργο Τότσικα, για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γίνει την Κυριακή.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Άρης είχε δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, είχε και την πίεση στο ματς με τον Ιωνικό στο οποίο κατάφερε να πάρει τους βαθμούς και θεωρώ ότι πλέον πηγαίνει με άλλη ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με βάση τη βαθμολογική του θέση».

Για το εάν ο Άρης έχει πιθανότητες να πάρει τη νίκη είπε: «Σίγουρα τα σερί είναι για να σπάνε και είναι πιθανό αυτό να συμβεί αυτή την αγωνιστική. Ο Άρης είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, βαθύ ρόστερ, θα είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα το πάρει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Τον Άρη δεν τον φοβάμαι στα ντέρμπι, ο Άρης ποτέ δεν είχε πρόβλημα στα ντέρμπι. Πάντα ανταποκρινόταν καλύτερα. Το πρόβλημα του Άρη είναι με τις μικρότερες ομάδες».

Ερωτηθείς για το εάν έχει κρατήσει επαφές με κάποιους από τον Άρη και αν βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας: «Παρακολουθώ την ομάδα σε κάθε παιχνίδι που παίζει. Έχω επαφές με τον Κουέστα αλλά και με τον κύριο Καρυπίδη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί πάρα πολύ, όχι τόσο επαγγελματικά, όσο προσωπικά σε κάποια οικογενειακά θέματα που είχα να αντιμετωπίσω. Ο κύριος Καρυπίδης είναι ένας άνθρωπος που όταν ήρθε στον Άρη η ομάδα ήταν στη Γ΄ εθνική, αλλά πλέον η ομάδα είναι στην Ευρώπη, κυνηγάει κύπελλο και έχει κάνει υπερβάσεις για την ομάδα και βοηθάει και πολύ κόσμο κι εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ».

Για τον Κουέστα: «Οι κόποι του ανταμείβονται. Σίγουρα έχει κάνει κάποια άσχημα παιχνίδια, έχει δεχτεί μεγάλη κριτική αλλά πραγματικά τον θαυμάζω για το πως μπορεί σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τέτοιο κόσμο, να αφήνει πίσω του τις δύσκολες στιγμές του και να είναι πάλι από τους διακριθέντες, είναι αγαθός γίγαντας».

Αναλυτικά όσα είπε:

To Top