ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναγνώριση και βράβευση στην αρχηγό του Άρη στην Καστοριά! (photos)

Η Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς βράβευσε την αρχηγό του Άρη Ρία Κολλήγα (κρέμασε πριν λίγες μέρες τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια) για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο, στην δεύτερη μέρα του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του χωριού Αμπελόκηποι Καστοριάς!

Ήταν μια έμπρακτη αναγνώριση για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Η καταγόμενη από  την Καστοριά Ρία Κολλήγα έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε τον αριθμό πολλών αξιόλογων ανθρώπων, όπως της τοπικής αυτοδιοίκησης, παλαίμαχων και νυν ποδοσφαιριστών-τριών, προπονητών και παραγόντων, χωρίς ορισμένοι-ες μάλιστα να έχουν  κάποια σχέση με την Καστοριά, που τίμησε η γυναικεία ομάδα της ‘’Δόξας’’ Αμπελοκήπων για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

’Αυτή η κίνηση’’ όπως είπε στο sentra.com ‘’δείχνει το μέγεθος αναγνώρισης προσφοράς ανθρώπων στον αθλητισμό αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον, μεράκι αλλά και αγάπη που δείχνει η διοίκηση της ‘’Δόξας’’ για το μέλλον αυτής της ομάδας. Φυσικά και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η βράβευση από την ομάδα της ‘’Δόξας’’ Αμπελοκήπων. Τους ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση της προσφοράς μου’’.

Tέλος υπογράμμισε: ’Όταν πριν από ένα χρόνο περίπου είχε ανακοινωθεί η ίδρυση της πρώτης γυναικείας ομάδας στο νομό Καστοριάς και συγκεκριμένα από την ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, είχα εκπλαγεί ευχάριστα. Με φαινόταν απίστευτο ότι βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να ξεκινήσουν μία τέτοια προσπάθεια και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό κοριτσιών που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και ο σύλλογος να κάνει τα πρώτα του βήματα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής’’, δήλωσε η Ρία και πρόσθεσε : ‘’Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη και από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι ενημερωνόμουν συνεχώς για την πορεία της ομάδας.

 

To Top