Αναδίπλωση Πρόμπιερζ, σε ένα γκρουπ η ομάδα

Από τις πρώτες καινοτομίες του Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη σε δυο γκρουπ. Μετά από περίπου τρεις βδομάδες αναδιπλώθηκε, αποφασίζοντας να γίνει ένα το γκρουπ των προπονήσεων… Με συγκεκριμένες αποφάσεις-κινήσεις ο Πολωνός σχημάτισε πλέον ένα γκρουπ προπόνησης. «Και έσονται τα δυο, εις γκρουπ… ένα»!

Για να διευκολύνει το έργο του, ο 39χρονος προπονητής μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε ζητήσει να χωριστούν σε δυο γκρουπ οι 35-36 ποδοσφαιριστές, αλλά τελικά το… πήρε πίσω, μια και αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν λύνει στο βαθμό που θα ήθελε κάποια από τα προβλήματα που προέκυπταν.

Όπως έλεγε και κάποιος καλός φίλος: «η ομάδα δεν είναι… σχολείο να το χωρίζεις σε βάρδιες, πρωινή και απογευματινή». Αφήστε που και στα σχολεία τείνουν  να καταργηθούν οι βάρδιες.
Ο Πρόμπιερζ αποφάσισε λοιπόν να στείλει τέσσερις νεαρούς στην Κ20, έβαλε στο… «ψυγείο» τον Πρίττα, ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες Σηφάκης, Γκαρσία, Πορτίγια. Ακόμη, ο Κουλουχέρης έχει κάνει προσφυγή κι είναι εκτός ομάδας.

Όλα αυτά κατέβασαν τον αριθμό κάτω από τους 30 παίκτες κι έτσι διαμορφώθηκε ένα γκρουπ , με όλους τους… μάχιμους.

Πρόθεση διοίκησης και προπονητή τον Ιανουάριο να γίνει το ξεκαθάρισμα του υλικού, προκειμένου να επανέλθει σε… λογικά και λειτουργικά επίπεδα ο αριθμός του ρόστερ.

To Top