ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναζητά μία λύση στα συμβόλαια που έχουν εξελιχθεί σε “βαρίδια”

Νέο κύκλο επαφών ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του Άρη, με τους Λερίν Ντουάρτε και Ντάνιελ Σούντγκρεν, προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποτελέσουν παρελθόν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει ο καθένας με τον δικό του τρόπο να θεωρούνται “ξένα σώματα” στην ομάδα.

Ο Ολλανδός με την αγωνιστική του παρουσία από την αρχή της χρονιάς και ο Σουηδός με τις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου εξαπέλυσε “βέλη”, κατά του Μίχαελ Ένινγκ και των συμπαικτών του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προπονείται κανονικά με την ομάδα, όμως, πολύ δύσκολα να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του αλλά και του Γερμανού προπονητή, ενώ ο Ντουάρτε στα τελευταία εργομετρικά είχε απογοητευτικά αποτελέσματα, εκμηδενίζοντας κάθε του ελπίδα για επιστροφή στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι προηγούμενες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη να απεμπλακούν από τα συμβόλαια των δύο παικτών που αποτελούν “βαρίδια” για την επόμενη σεζόν δεν είχαν αποτέλεσμα, όμως θα συνεχιστούν, καθώς είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου να βρεθεί άμεσα μία λύση που θα “πονέσει” λιγότερο οικονομικά τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που κοστίζουν στην ομάδα συνολικά 500.000 ευρώ τον χρόνο, μόνο για τις οικονομικές τους απολαβές, έχουν συμβόλαιο με τον Άρη για δύο ακόμα χρόνια και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν δίχως μία καλή αποζημίωση…

To Top