Αναζητείται η φόρμουλα για τις δόσεις, σε αναμονή της συνάντησης με Μώραλη και Σαρρή

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να υπάρξει επαφή των ανθρώπων του Άρη τόσο με τον πρόεδρο της Σούπερ λίγκας Γιάννη Μώραλη, όσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού που θα έχουν όλες οι πλευρές στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αναμένεται να βρεθούν και εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για τις δόσεις των οφειλών προς τους παίκτες. Όπως είναι γνωστό, ο Άρης αποχώρησε από την ψηφοφορία την περασμένη Παρασκευή και ζητάει να αυξηθούν οι δόσεις για οφειλές που έχει πάνω από 300.000 ευρώ, αφού αδυνατεί να ανταποκριθεί με τις 45 που «πέρασαν» την περασμένη εβδομάδα από τη λίγκα.

Ο Γιάννης Μώραλης, άφησε ελπίδες για «κατ’ εξαίρεση λύση», ενώ και η ομοσπονδία δείχνει πιο διαλλακτική ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τις περιπτώσεις των παικτών που τα χρέη ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε τη σχετική δήλωση για το θέμα από τον Μώραλη: «Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του αλλά και το πρόβλημά του. Θα κοιτάξουμε μήπως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Γι αυτό θα κάνουμε μία συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ αλλά και της ΠΑΕ Άρης μήπως έστω και κατ’ εξαίρεση μπορεί να βρεθεί λύση».

Σε αναμονή, λοιπόν…

To Top