Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου!

Έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό είναι η αλήθεια, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε και εμείς και εσείς στο ξεκίνημα της χρονιάς και προείχε πάνω από όλα η προσπάθεια για να αλλάξουμε την κατάσταση και η δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Κανείς μας δεν περίμενε ότι η ομάδα θα είχε ένα τόσο άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως θεωρώ ότι από τον Δεκέμβριο και μετά η δουλειά που κάναμε με τον νέο προπονητή μας, βγήκε στο γήπεδο. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο που προπονούμαστε, ο κόουτς Αγγέλου μας έχει βοηθήσει να βγάλει ο καθένας έναν καλύτερο εαυτό μέσα στο παρκέ, δουλεύουμε πολύ στις λεπτομέρειες και με χαρά είδαμε να παίρνει η ομάδα θετικά στοιχεία από όλο το ρόστερ και κυρίως από τα νέα παιδιά, που δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν άμεσα.

Ήταν ένας δύσκολος μήνας ο Νοέμβριος γιατί είχαμε τέσσερις σερί ήττες, αλλά πιστεύαμε στην δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις. Αργά ή γρήγορα αυτή θα έβγαινε στο γήπεδο και πιστεύω ότι πλέον είμαστε μια ομάδα που ο κόσμος αρέσει να βλέπει.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας μέσα στην ομάδα το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου. Τον “πληγώσαμε” στο ξεκίνημα, αλλά θέλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας μέσα από καλό μπάσκετ και με τις συνθήκες που υπάρχουν, για να τον αποζημιώσουμε όταν έρχεται στο Αλεξάνδρειο.

Το 2013 μπήκε εξαιρετικά για την ομάδα, όχι όμως για μένα λόγω του τραυματισμού μου. Νιώθω, όμως, ήδη πολύ καλύτερα και θα αρχίσω να βρίσκω τον ρυθμό μου μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Μακάρι να μην είχε έρθει η ήττα στο ματς με το Ρέθυμνο, για να ήμασταν σε ακόμα καλύτερη θέση, αλλά ευτυχώς δείξαμε αντανακλαστικά και πήραμε μια σπουδαία νίκη στα Ιλίσια και το Σάββατο ήρθε άλλη μια σημαντική νίκη με την ομάδα της Ελευσίνας.

Από εδώ και πέρα απομένουν εννιά αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας και είμαστε σε καλό σημείο για να βγάλουμε ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, ώστε στα πλέι οφ να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πω τι είναι το καλύτερο ή ποια θέση μπορούμε να πάρουμε στην κανονική διάρκεια, γιατί πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι που έχουμε κάθε φορά.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, ίσως ο καλύτερος Πανιώνιος των τελευταίων ετών, αλλά υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι τα οποία μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από τη Νέα Σμύρνη. Πλέον πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε στην δουλειά που γίνεται, έχουμε αρχές στο παιχνίδι μας και σε συνδυασμό με την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Εύχομαι σε όλους δύναμη και υπομονή, γιατί ζούμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο! Θα τα πούμε ξανά, αυτή τη φορά πιο σύντομα!

 

To Top