«Σιγή ασυρμάτου», όλα ρευστά…

Στον Άρη αντί να συζητούν για το πώς θα σωθεί η παρτίδα στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια και το πώς θα εκμεταλλευτούν το «οξυγόνο» από την πολύτιμη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχουν μπει σε μια διαδικασία συζητήσεων για το θέμα του προπονητή, χωρίς πάντως να υπάρχει αυτήν τη στιγμή κάποια συγκεκριμένη απόφαση.

Μετά την τρίωρη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και τον Γιάννη Μιχαλήτσο, επικρατεί “σιγή ασυρμάτου”. Νέα συνάντηση δεν έγινε τελικά, παρά το γεγονός ότι δόθηκε αρχικά αυτή η εντύπωση, ούτε έγινε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ανάμεσα σε διοίκηση και Μιχαλήτσο. Όλα παραμένουν ρευστά σε ότι αφορά το θέμα της συνεργασίας με τον 56χρονο προπονητή.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Μιχαλήτσος φέρεται πικραμένος από την κριτική που δέχτηκε την προηγουμένη εβδομάδα και δεν το έκρυψε αυτό στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου!

Η διοίκηση από την πλευρά της προσπάθησε να θέσει επί τάπητος όλα όσα δημιουργούν πρόβλημα στην συνεργασία που υπάρχει. Η αρχική θέληση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, αφού επιλυθούν ορισμένα ζητήματα στις σχέσεις όλων των πλευρών.

Οι διοικούντες της ομάδας λαμβάνουν υπ’ όψιν τους επίσης και το γεγονός ότι οι παίκτες -μετά τη δήλωση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία- φαίνεται ότι στηρίζουν ανοιχτά τον Μιχαλήτσο, ενώ φοβούνται το ρίσκο ενός ξένου προπονητή, τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Συγκεκριμένη απόφαση, λοιπόν, δεν πάρθηκε με γνώμονα ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία, «καθαρό μυαλό» και όχι βιαστικές ενέργειες. Όλα, πάντως, παραμένουν ανοιχτά, με τις όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για την Τρίτη.

 

To Top