Αναζητεί την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά τις 14 Απριλίου

Οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, που πήρε ο Άρης σε Νέα Σμύρνη και Βέροια αντίστοιχα, συνέβαλαν στην αγωνιστική ανάκαμψη των «κίτρινων» και επανέφεραν το κλίμα ευφορίας στα αποδυτήρια. Οι έξι βαθμοί, που πήραν οι Θεσσαλονικείς, συνετέλεσαν στο να ξεκολλήσει η ομάδα από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα μπορεί πλέον ν΄ ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Σίγουρα, σημαντικό ρόλο στην εικόνα αυτή του Άρη έχει παίξει η παρουσία του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο, ο οποίος έχει περάσει τη φιλοσοφία νικητή στους παίκτες του.

Βέβαια, για να υπάρξει συνέχεια θα πρέπει οι «κίτρινοι» ν΄ αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, κάτι που δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα. Άλλωστε, το γεγονός ότι αγνοούν τη νίκη στο ‘σπίτι’ τους από τις 14 Απριλίου, όταν και είχαν πετύχει την εμφαντική εκείνη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 5-1, τα λέει όλα.

Η αρχή, λοιπόν, μπορεί να γίνει την Κυριακή και με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, αρκεί βέβαια αυτή τη φορά οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς να παρουσιαστούν με την διάθεση και την αγωνιστικότητα που είχαν στα δύο τελευταία ματς μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για πολλούς, ο αγώνας με τους Χανιώτες έρχεται στην κατάλληλη ώρα, καθώς η ομάδα είναι ψυχολογικά και βαθμολογικά ανεβασμένη και αντιμετωπίζει ένα σύνολο που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Μένει να φανεί και στην πράξη αυτό….

To Top