Παπαδόπουλος: «Πολύ δύσκολο το ματς με Πλατανιά»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε για την εικόνα του Άρη και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την πρόβλεψη του πως ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια θα έπαιρνε επτά με εννιά βαθμούς: «Αν εξαιρέσουμε δύο τρεις ομάδες, όλες οι άλλες είναι στο ίδιο επίπεδο. Μετά το κακό ξεκίνημα του Άρη όλοι έβγαιναν και έλεγαν πως η ομάδα δεν έχει κάνει καλή προετοιμασία τώρα όλοι λένε τα αντίθετα. Οι ίδιοι που καταδίκαζαν την ομάδα μιλάνε τώρα λες και ο Άρης πήρε πρωτάθλημα».

Πώς θα καλύψει τις απουσίες με τον Πλατανιά: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Πλατανιάς δεν αξίζει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα της Κρήτης έχει χάσει πολλά παιχνίδια μετά το 60′  από απροσεξίες. Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω και οι δύο ομάδες θα παλέψουν πολύ για τη νίκη».

Για τις αποβολές του Βοσκάκη: «Η αποβολή του Οικονομόπουλου δεν ήταν σωστή ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως ο παίκτης έχει μια κίτρινη κάρτα. Όσο αναφορά του Αγκάνθο, πιστεύω πως σωστή η δεύτερη κίτρινη ήταν σωστή. Η αποβολή του Πουλίδο είναι ανεξήγητη».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Βλέπω τους ποδοσφαιριστές να είναι πολύ κοντά και να βγάζουν πάθος και δύναμη. Αγωνιστικά δε μου αρέσει ο Άρης ακόμα, αλλά πιστεύω πως ο Μιλίνκοβιτς προσεγγίζει σωστά τους παίκτες και προσπαθεί να χτίσει έναν κορμό και δεν αλλάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει ότι βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Ακόμα και στο παιχνίδι με τη Βέροια ήταν σα να παίζει εντός. Τι να πουν οι παίκτες της Βέροιας που είδαν την έδρα τους γεμάτη με οπαδούς του Άρη; Βέβαια αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά και στον αντίπαλο. Όταν ο αντίπαλος βλέπει γεμάτες εξέδρες, καταλαβαίνει πως παίζει ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για την συνέχεια της ομάδας: «Στον Άρη δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ενθουσιασμός ούτε απογοήτευση, καθώς έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν έχει παίξει με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ούτε έχει επισκεφτεί την Κρήτη που υπάρχουν πολύ δύσκολες έδρες. Ευτυχώς βλέπω πως οι οπαδοί, αλλά και η ομάδα είναι συγκρατημένοι και αυτό μόνο υπέρ της ομάδας μπορεί να λειτουργήσει».

To Top